Uw vertrouwen verdient een waarborg

Kunststof ramen, deuren en hefschuifpuien van Façade  hebben een productgarantie van 10 jaar. Binnen deze periode garanderen wij onze producten tegen materiaal- en productiefouten. Voor het hang-en sluitwerk kunt u rekenen op een leveranciersgarantie van 2 jaar.

Komo

KOMO keur

Kunststof ramen,deuren en hefschuifpuien van Façade zijn voorzien van een KOMO attest met product certificaat. Hierin worden de eisen vermeld die in de regelgeving worden gesteld bij toepassing van het product in een bouwwerk. Daarbij zijn ook de wijze van verwerking en montage opgenomen.
Politie Keurmerk Veilig Wonen

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Ramen, deuren en hefschuifpuien van Façade voldoen aan de eisen van Politie Keurmerk Veilig Wonen, kortweg PKVW. Houdt u rekening met het gegeven dat ramen en deuren alleen niet kunnen zorgen voor PKVW maar dat uw gehele woning gekeurd moet worden door een PKVW erkend certificeringbedrijf. Er zijn verzekeraars die u een extra korting bieden als uw woning voldoet aan PKVW.
SKG

Stichting Kwaliteit Gevelbouw

Zowel de fabriekanten van onze producten als het productieproces van onze fabriekanten staan onder voortdurende inspectie van Stichting Kwaliteit Gevelbouw, kortweg SKG. Producten worden in het mobiele meetstation van SKG getest op deugdelijke constructie en wind- en waterdichtheid. SKG is ook uitvoerend orgaan voor wat betreft certificering van inbraakwerend hang- en sluitwerk.
Geel Blokje

Projecten en foto’s

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Geel Blokje

Heeft u een vraag?

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:00 uur
Woensdag 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 10.00 tot 14.00 uur
Zondag Gesloten
Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op onze website neem dan direct contact op.
Geel Blokje

Een begrip in Flevoland

Twitter Facebook
Volg ons via bovenstaande links en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam wonen.
Twitter Feed