Materialen

Façade Kozijnen richt zich steeds meer op duurzame bouwproducten. Dit betekent dat alle kunststof kozijnen van Façade Kozijnen 100% recyclebaar zijn. Onze kozijnen isoleren beter door het meer­kamersysteem. Ook kozijnen met een middenafdichting zijn bij Façade mogelijk waardoor de isolatiewaarde nog hoger wordt. Voor nieuwbouw hebben wij stelkozijnen met een isolerende laag er in verwerkt waardoor ook in de spouw geen warmte lekkage ontstaat.

Isolatie

Wij kunnen in samenwerking met een geselecteerde partner ook uw bestaande woning isoleren. Dit betekent dat wij spouwmuur en kruipruimte isolatie kunnen verzorgen waardoor uw woning een aantal labels kan stijgen.

Energie Label Besparingscalculator
De energie bespaarwijzer
Duurzaam thuis

Zonne-energie

Façade Kozijnen heeft voor zijn showroom gekozen voor energie uit zonnepanelen. Een eigen PV installatie welke bijna de gehele showroom van stroom voorziet. Eigenlijk vinden wij dat iedereen dit zou moeten kunnen doen en hebben daarom besloten om systemen te gaan verkopen. Het kleinste systeem wat wij verkopen is een 3 panelen 600Wp systeem inclusief omvormer en bevestigingsmaterialen voor een schuin dak. Dit is echt een doe­het­zelf pakket en daarom super scherp geprijsd. Natuurlijk kunnen wij de montage en berekening verzorgen van een compleet systeem. Groot of klein het helpt ons allemaal een stap verder naar een duurzame en gezonde samenleving.

Zonnepanelen Mastervolt Zonnepanelen
Geel Blokje

Projecten en foto’s

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Geel Blokje

Heeft u een vraag?

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:00 uur
Woensdag 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 10.00 tot 14.00 uur
Zondag Gesloten
Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op onze website neem dan direct contact op.
Geel Blokje

Een begrip in Flevoland

Twitter Facebook
Volg ons via bovenstaande links en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam wonen.
Twitter Feed