Screens

Screens van Façade zorgen zomers voor een aangename koelte en in de wintermaanden voor een besparing in uw stookkosten. Screens hebben een doorzicht van binnen naar buiten. U kunt kiezen uit diverse licht doorlatende- en verduisteringsgradaties. Binnen geniet u van de koelte, de schaduw en een optimale privacy.

Screens ScreensScreens

Micro screensysteem

De Micro 850/ Micro 1000 is een vlakhangend screensysteem in twee verschillende kastmaten. Het systeem is ontwikkeld voor screendoeken met een hoge zonweringfactor en is voorzien van geleiders en cassettes met minimale afmetingen. Deze systemen zijn daardoor zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als montage achteraf. Door de kleine geleiders en de twee verschillende kastmaten past het Micro screensysteem bij iedere gevel. De fraaie cassette beschermd het doek optimaal tegen de weersinvloeden. Het Micro screensysteem wordt standaard voorzien van een elektromotor, maar kan ook door middel van een windwerk buiten of binnen bediend worden.

Micro screensysteem met ritsgeleiding

Bij deze variant is het doek aan de zijkanten van een rits voorzien die door een vernuftig geleidingsysteem in de zijgeleider loopt. Door het ritssysteem is deze screen in iedere positie windvast wat het hinderlijke klapperen van doek en onderlat voorkomt. Ook is er door het ritssysteem geen lichtspleet tussen het doek en de geleider. De zonwerende eigenschappen van het doek worden hiermee volledig benut. Een handig neveneffect is dat door dit ritssysteem insecten ook moeilijk hun weg naar binnen kunnen vinden.

Horren

Er is niets zo hinderlijk als willen slapen en er zoemt een mug door de slaapkamer. Met horren van Façade Kozijnen is dat verleden tijd. Voor onze draaikiep ramen leveren wij inzethorren op maat en voor de overige ramen zijn diverse oplossingen mogelijk.

Inzethor Inzethor Inzethor

Ook voor deuren hebben wij perfecte oplossingen. De meest voorkomende is de plissé hordeur. Super makkelijk, uiterst fraai en licht in bediening. Ook voor dubbel openslaande deuren is dit de perfecte oplossing en in bijna elke kleur leverbaar.

P Plisse Plisse
Geel Blokje

Projecten en foto’s

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Geel Blokje

Heeft u een vraag?

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 tot 17:00 uur
Woensdag 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag 10.00 tot 14.00 uur
Zondag Gesloten
Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden op onze website neem dan direct contact op.
Geel Blokje

Een begrip in Flevoland

Twitter Facebook
Volg ons via bovenstaande links en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam wonen.
Twitter Feed